Najam

Najam multifunkcijskog uređaja

Najam multifunkcijskog uređaja najmodernije tehnologije, koji u sebi sadrži fotokopirni aparat,  pisač, skener i fax u boji ili crno/bijelo, pomoći će Vam  da smanjite postojeće troškove poslovanja. To je ujedno i najprikladniji izbor za kupce koji žele takve uređaje koristiti kraće vrijeme npr. za izložbe, veća natjecanja ili sastanke, seminare i slično.

Prednosti najma

Naši kupci će prilikom iznajmljivanja multifunkcijskog uređaja dobiti najbolji uređaj za svoje potrebe. Nudimo uređaje renomiranih proizvođača kao što su TOSHIBA i CANON. Unajmljeni uređaj će biti pripremljen i instaliran za Vas te ga odmah možete koristiti do punog kapaciteta. Naši stručno osposobljeni tehničari dostavit će i instalirati uređaj te educirati korisnike za optimalno korištenje uređaja.

Sukladno ugovornim obvezama, u cijeni najma osiguravamo dovoljnu količinu tonera za Vaše potrebe i redovno održavamo ispravnost uređaja za besprijekoran rad i punu funkcionalnost. Pomoću automatiziranih obavijesti koje nam stižu direktno s multifunkcijskih uređaja, putem aplikacija e-Bridge i E-Maintenance omogućeno nam je preventivno održavanje uređaja, a dobivene informacije koriste našem stručnom osoblju servisa pronalaženje brzog rješenja

Smanjenje troškova poslovanja

Jedan od glavnih razloga korištenja naše usluge najma multifunkcijskog uređaja je smanjenje Vaših troškova poslovanja. Mnoga poduzeća, a posebno novo pokrenuta poduzeća, opterećena su visokim investicijama za nabavku opreme visokih performansi pa najčešće rješavaju problem kupnjom uređaja niže klase. Takvi im uređaji u većini slučaja  nisu dovoljni za učinkovito rješavanje svojih radnih zadataka te se kupnjom istih dovode u rizik da će propustiti ispunjenje rokova i zaostajati za konkurencijom. Kada svemu tome dodamo troškove tonera i nepredviđene troškove održavanja, isplativost kupnje uređaja niže klase vrlo je upitna.

Zato je naša preporuka unajmiti uređaj visokih performansi koji je dorastao Vašim radnim zadacima, a uz manja početna ulaganja, možete osloboditi sredstva za ostale dijelove svoga proračuna. Zahvaljujući transparentnosti troškova najma u svakom trenutku možete izračunati dosadašnje troškove i tako planirati budući proračun.

Je li Vas zainteresiralo sve navedeno?

Slobodno nam se obratite s povjerenjem. Naša stručnost u pružanju savjeta će Vam pomoći odabrati optimalan multifunkcijski uređaj za Vaš ured. Možete se osloniti na prijateljske savjete naših prodajnih stručnjaka i tehničara. Za sve upite možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona i e-mail adrese. Želite li dogovoriti sastanak kod Vas, a vezano uz savjet što s Vašim starim fotokopirnim aparatom, javite nam i ponudit ćemo Vam najbolje rješenje. Naše dugogodišnje poslovanje i uspjeh izgradili smo na dvije temeljne vrijednosti: izvrsnost usluge i vrhunsku brigu o našim kupcima.

Radujemo se Vašem pozivu i nadamo se da ćete se pridružiti
našim brojnim zadovoljnim korisnicima usluge najma.

Slobodno nam se obratite na naš broj telefon 042 203 166 ili
mailove  email hidden; JavaScript is required  ili email hidden; JavaScript is required